Андре Рийо с празничен концерт по БНТ

OFFNews 29 декември 2020 в 17:25 3613 0

В първия ден от новата година – на 1 януари 2021, от 22:25ч. БНТ ще излъчи концерта на Андре Рийо „Shall We Dance”. Това е специален подарък от Краля на валса за българската публика.

„Shall We Dance” представя най-доброто от знаменитите летните концерти, които Андре Рийо изнася ежегодно пред многохилядна публика на площада в Маастрихт. Съчетание от прекрасна музика – най-популярни мелодии от класика до поп, певци с уникално красиви гласове, гостуващи световноизвестни артисти, великолепна сцена и пищни костюми на музикантите. Както и много емоция и радост сред публиката на площада, която пее, плаче и танцува в ритъма и вдъхновението, зададено от Краля на валса.

„Беше странна година! Пандемията завари мен и моя оркестър по време на турне в Америка. Изведнъж всичко спря и трябваше да отменим концертите си на три континента. Спря музиката, спря всичко, не можехме да се видим, да се прегърнем, да правим музика заедно. Дори и моето студио в Маастрихт замлъкна. Всички преживяхме много трудности. Загубихме близки!
Но отново има надежда! И отново ще има музика!
Не успях тази година да дойда при вас и да ви накарам да танцувате. Сега ви подарявам този концерт. Но ще се видим догодина и отново ще танцуваме заедно!”

Гледайте концерта „Shall We Dance” на 1 януари, от 22:25ч по БНТ. А срещата на Андре Рийо с българската публика ще бъде на 13 ноември 2021 г. в зала „Арена Армеец”.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Васил Терзиев за новото мнозинство в СОС