Aмериканският проект Sky white tiger пристига за първи път в България

Те ще излязат на сцената на Терминал 1 на 20 септември

ОFFNews 11 септември 2018 в 17:28 2091 0

Известният бруклински продуцент Луис Шуадрън, известен още с артистичният си солов проект Sky white tiger ще изненада феновете си у нас за първи път на 20 септември в столичния клуб “Терминал 1”.

Изключителен мулти-инструменталист, който впечатлява с изпълненията си и на валдхорна - Луис Шуадрън с лекота размива границите между фантазия и реалност в музиката си. С впечатляваща автобиография - с магистърска степен от най-престижното училище по изкуства в света - Julliard School, в момента той е щатен композитор в Nylon Studios NYC, чийто изпълнителен директор го нарича "единственият музикант с толкова енергия и тонове опит, работещ с гениите на музиката".

Той е сред малцината забелязани и свирили на цели турове, а и в записите на албуми на световни звезди като Дейвид Боуи, Елтън Джон, Radiohead, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The Polyphonic Spree и много други. 

За гостуването си у нас Louis Schwadron е подготвил уникален електронен сет, с който ще представи последния си албум “Invisible City”. 

Преди Sky white tiger вечерта ще открие една от най-чаровните и нежни наши изпълнителки – DESY (от Phuture Shock и Sеntimental Swingers). Тя ще представи авторска музика в навечерието на илизането на новият й първи авторски албум. 

Билети за събитието на 20 септември в “Терминал 1” можете да закупите в системата на Eventim.bg и още от щанд на EVENTIM на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“.

Цената им е 10 лв. (предварителна продажба), а на място и в деня на събитието билетите ще е по 12 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!