Водещият Джеймс Кордън напуска CBS, помогнаха му Хари Стайлс, Уил Фарел и президентът Байдън

"Разделението в Америка расте", предупреди водещият в прощалния си авторски анонс

OFFNews 29 април 2023 в 09:00 3274 2

Джеймс Кордън

Снимка Личен профил във Facebook

Джеймс Кордън

Джеймс Кордън се оттегли от своето американско късно вечерно токшоу след осем години с помощта на Хари Стайлс, Уил Ферел и президента Джо Байдън, предаде BBC News.

Ферел и Стайлс разбиха бюрото на водещия на Late Late Show, а Байдън изпрати видео, в което се пошегува: "изненадан съм, че си издържал осем години на каквато и да е работа".

Прощаването на британския водещ с публиката беше микс от смях и прочувствено послание.

Оттегляйки се, той призова американските зрители да не се поддават на хората, които "се опитват да подклаждат различията" в страната.

"Преместването тук, в Америка, преди осем години беше огромен скок за мен и семейството ми", казва той. "Синът ми беше на три години, дъщеря ни беше на 12 седмици, а сега имаме още един малък човек и той е американец."

Изпълнителят на хита "Happy" Ферел влезе на снимачната площадка с чук и започна да троши бюрото. По-късно Стайлс довърши работата, след като Кордън в последната игра на "Излей си червата или си напълни червата" беше принуден да отговори кой от двамата му гости според него е по-талантлив и избра актьора от "Елф" и "Анкорман".

В играта, в която участниците ядат отвратителна храна, ако откажат да отговорят на даден въпрос, Стайлс беше попитан дали One Direction отново ще се събере някога. "Никога не бих казал "никога" - отговори певецът. "Ако има момент, в който всички чувстваме, че това е, което искаме да направим, тогава не виждам защо да не го направим."

"Приемам това за "да", възкликна Кордън.

Британската попзвезда похвали Кордън: "много се гордея с всичко, което си направил!", и че водещият е бил "вдъхновение".

"Егоистично казано, много се радвам, че се прибираш у дома, обичам те толкова много", каза той, преди двойката да се прегърне.

На друго място в шоуто колегите водещи на късните вечери Сет Майерс, Джими Кимъл, Стивън Колбърт, Джими Фалън и Дейвид Летърман участваха в скеч, в който обсъждаха плановете за пенсиониране на Кордън и спореха кой ще поеме Carpool Karaoke.

Адел, дългогодишна приятелка на Кордън, се появи в последната част на Carpool Karaoke, която беше излъчена като едночасова специална програма преди основното шоу.

Имаше и сегмент, в който Кордън и Том Круз изпълняват ролята на Тимон и Пумбаа в постановка на "Цар Лъв" в Лос Анджелис.

Преди излъчването на последния си епизод Кордън заяви в сутрешното предаване на BBC Radio 2: "Странно е, никога досега не съм се чувствал така. Просто знам, че това е правилното нещо, което трябва да направя по много лични и професионални причини."

Кордън пое късното токшоу от комика и актьор Крейг Фъргюсън през 2015 г.

Той сподели пред BBC, че никога не е очаквал то да се превърне в успех, описвайки преживяването като "славно пътуване".

Сред предишните гости на шоуто са били сър Пол Маккартни, Red Hot Chili Peppers, Джъстин Бийбър, Стиви Уондър и Марая Кери, както и Джош Гад, Гал Гадот, Мила Кунис, Jonas Brothers и Били Ейлиш.

Макар че Кордън стана известен с веселото си водене на екрана, той е личност, която предизвиква разногласия, и в края на миналата година беше временно изгонен от нюйоркски ресторант заради това, че собственикът го определи като "изключително неприятен" в отношението си към персонала. По-късно актьорът се извини.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5956

2

SpartakSofia

02.05 2023 в 12:17

Този тип шоута си отиват. Десетилетна мода, която залязва.
А иначе - неназованият автор на статиста като преписва отнякъде (защото очевидно не е гледал шоуто) - да си оправи объркването. Уил Ферел не е Фарел Уилямс, тоест - изпълнителят на Happy не е актьора от Елф.

1414

1

Dido

29.04 2023 в 09:28

Абсолютно ПРОТИВЕН водещ!Повечето му гости също!!Дебилен хумор, BLM, LGTBQWE+ наратив от сабале...