2 месеца ни делят от грандиозното шоу на Дейвид Гарет у нас

ОFFNews 04 април 2018 в 15:28 2100 0

Близо 7000 места в зала "Арена Армеец" вече са запълнени за предстоящото на 6 юни грандиозно шоу на световната звезда Дейвид Гарет.

Това ще бъде първо гостуване на магнетичния цигулков виртуоз в България, след като стана ясно, че предвиденият за по-рано тази година класически концерт няма да се състои.

Интересът към събитието на 6 юни е огромен и билети продължават да се продават с пълна сила, след като феновете на съвременния Паганини се оказаха хиляди и са повече от нетърпеливи да видят своя идол за първи път.

На 6 юни в Арена Армеец Дейвид Гарет ще ни направи една вдъхновяваща разходка през най-големите си хитови композиции, между които и оригинални цигулкови адаптации на вечни рок и поп класики, заедно с 6-членния си бенд, на фона на спиращи дъха аудио-визуални ефекти.

Датата в София е част от световното кросоувър турне на Дейвид Гарет Explosive Live, събиращо в един мащабен, грандиозен спектакъл превърналите се в тотални музикални феномени албуми Explosive и Rock Revolution.

Билети за първия концерт у нас на Дейвид Гарет могат да се закупят онлайн на Eventim.bg и на касите от мрежата на Eventim в цялата страна. Цените са между 65 лв. и 185 лв.

Повече информация ще откриете във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews