Орешарски: Зная, че след всяка буря идват светлите хоризонти

OFFNews 16 ноември 2013 в 13:02 5171 21

Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС
Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС

 

Зная, че след всяка буря идват светлите хоризонти и си струва да работим за тях. Благодаря ви ,че сте тук и че подкрепяте нашите усилия.

Това каза на митинга на БСП в София премиерът Пламен Орешарски. Думите му бяха посрещнати със скандирания: "Подкрепа" и "Орешарски".

"Сигурно по-лесно би ли да се оправдаем с наследството. Не съм го правил, няма и да го направя, защото това няма да помогне на никого. Ще продължим да бъдем толерантни да работим за доброто бъдеще на страната си каквото и да ни струва това в личен план", каза Орешарски. 

Той каза, че отговорното поведение е необходимо повече от всякога. 

"За да успеем, ни е необходима вашата подкрепа. Подкрепата на всички, за които просперитетът на родината е над личния просперитет. Да протегнем ръка към всички наши сънародници, към нашите съмишленици, но и към тези, които мислят различно от нас. Силата е в съединението, а не в разединението. Вярвам че ще намерим пътя, че няма да се изгубим в мъглата", каза още премиерът. 

След него думата взе Лютви Местан, според когото митингът е исторически. По думите му на Орлов мост са се събрали около 60-70 хил. души. Голяма част от протестиращите започнаха да се разотиват.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!