Кметът, прибирал "артисали" кадри на ГЕРБ в общината: Та това е съвсем нормално

OFFNews 23 октомври 2013 в 10:00 2692 8

Иван Тотев
Иван Тотев

Като нещо "съвсем нормално" определи назначаването на "*артисали" кадри на ГЕРБ в община Пловдив кметът на града Иван Тотев.

За партийните назначения се разбра от аудиозаписи, изтекли в медиите. На тях се чува как кметът казва: "Засега се опитваме да спасяваме когото можем. Абе, искам да ти кажа, че досега сме прибрали толкова народ в общината, колкото не можеш да си представиш. Тая оценка, която я надуваме в общината, просто не е истина. Кой откъде е *артисал, го слагам някъде в общината. Има диалог с директора на летището. Той казва: "Аз съм от вас. Ще назначаваме хора. Каквото искате, ще пра*йм". Така че там ще имаме щатове и ще можем да назначаваме на летището. Ами търсим, търсим. Всеки случай го гледаме поотделно. Ако примерно Партията в Пловдив е 1000 души, те 500 работят в общината".

"Няма съмнение, че това, което чуваме е моят глас, но за контекста може да се говори много. Когато си в тесен кръг като едно семейство се чувстваш спокоен да говориш свободно”, каза Тотев в интервю за Нова телевизия тази сутрин.

"През последните 4 години сме реализирали много кадри, много хора на ръководни позиции. Хора, които са обучени, с образование, с чужди езици. Естествено, че имаме хора, които са от ГЕРБ. Ние сме много голяма структура в Пловдив и в цялата страна. Много подготвени хора, които са направили много добри управленски години", каза Тотев. Най-нормалното нещо за партията, по думите му, било да ги подсигури, защото те 4 години били управлявали, а сега били на улицата, а имали и заеми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови