Борисов сърдит на "Атака", Сидеров се оплака, че ГЕРБ го заплашват

Елица Мартинова 29 май 2013 в 09:29 3183 6

Лидерът на Атака Волен Сидеров: Снимка: БГНЕС
Лидерът на Атака Волен Сидеров: Снимка: БГНЕС

"Оттук нататък вече това правителство е несменяемо, благодарение на Волен Сидеров", заяви в кулоарите на парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, след като чрез регистрацията си Сидеров спаси кворума на пленарното заседание. Минути по-рано лидерът на "Атака" се оплака, че членовете на парламентарната група получават заплахи от ГЕРБ.

Минута, след като депутатите регистрираха кворум, ГЕРБ напуснаха пленарна зала.

"Близо две минути председателят на парламента чакаше някой да се регистрира, каза Борисов. Оттук нататък вече това правителство е несменяемо, благодарение на Волен Сидеров. Излязохме от залата, за да подчертаем, че тези три партии "Атака", ДПС и БСП са едно и с комбинации ще изберат правителство, каза Борисов. ГЕРБ ще се върне в залата за гласуването", обясни Борисов.

По думите му националистите са извършили огромно предателство срещу своите избиратели.

Малко преди началото на пленарното заседание лидерът на националистите Волен Сидеров се оплака пред журналисти, че в последните седмици той и негови колеги са получавали заплахи от ГЕРБ.

Сидеров се появи в парламента със засилена охрана. На въпроса "защо" той отговори: Има заплаха за мен от ГЕРБ.

"Това със заплахата към Волен Сидеров, те с Бареков вече станаха уникални в своите измишльотини", бе отговорът на експремиера Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови