Всичко, което трябва да знаете, за услугата с индустриални кърпи под наем

OFFNews 26 март 2024 в 13:12 820 0

индустриални кърпи

Снимка Lindström

Индустриални кърпи под наем

Услугата ни с индустриални кърпи под наем е точно това, което казва името й - предоставяме на своите клиенти кърпи, които премахват успешно опасните отпадъци и промишлените замърсявания. Редовно събираме мръсните индустриални кърпи и абсорбиращи изтривалки, изпираме ги, а на място оставяме чисти такива.

Нашата услуга е изключително рентабилна и ви дава гаранция, че винаги ще имате чисти индустриални кърпи, готови за употреба, като едновременно с това помещението ви ще остане безопасно и чисто. В днешната статия ще ви разкажем повече за услугата с индустриални кърпи под наем и ще отговорим на основните въпроси, които можете да имате.

Собствени кърпи или такива под наем - кой е по-евтиният вариант?

Въпреки, че еднократната покупка може да изглежда като атрактивен вариант, защото плащате само веднъж, всъщност тя е обвързана с редица други разходи, като например пране и поддръжка.

Когато става въпрос за промишлена употреба, обикновените индустриални кърпи няма да издържат дълго и ще трябва да ги заменяте често с нови такива. Именно това прави услугата за индустриални кърпи под наем по-евтина. С нашата услуга имате фиксирана месечна такса, която заплащате.

Ние поемаме отговорност да изработим нужния брой индустриални кърпи, да го доставим и да ги поддържаме. Без никакви скрити такси и разходи. Ето и какво точно включва нашата услуга:

• Изработка на нужния брой индустриални кърпи
• Доставка на контейнери за чисти и използвани артикули
• Пране и поддръжка
• Логистични услуги обект-пералня-обект
• Изпълняване на всички законови отговорности
• Отчет за изхвърлени отпадъци

Не са ли индустриалните кърпи напълно еднакви?

Не - има разлика между различните индустриални кърпи. Ние познаваме нуждите на промишлеността, затова и предлагаме най-добре работещите индустриални кърпи. Те имат висока производителност, що се отнася до абсорбиране, полиране и почистване.

Какъв е материалът, използван за изработка на индустриалните кърпи на Lindström?

Нашите индустриални кърпи са създадени от 100% памук, който гарантира висока абсорбация, двойно качество на почистване и липса на власинки по повърхността.

Какво става, когато се възползвате от услугата с индустриални кърпи под наем на Lindström?

Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас. Наш представител ще ви посети и ще можете да обсъдите всички ваши нужди, включително количеството на продуктите и честотата на доставките.

Ще ви предоставим и оферта, и договор, за да можете да ги разгледате предварително. Ако това ви допада, ще подпишете договора и оттук нататък всичко е в нашите ръце!

Как ние от Lindström можем да ви помогнем да постигнете своите цели за устойчивост?

С нашите индустриални кърпи под наем ще намалите значително количеството на отпадъците и разходите ви за изхвърляне. Нашите индустриални кърпи са създадени от 100% памук и са с до 2-годишен жизнен цикъл. До 2025-та година се стремим да рециклираме 100% от текстилните си отпадъци, а до 2035-та, да предложим на всички наши клиенти услуги с неутрален въглероден отпечатък.

Ако искате да научите повече, свържете се с нас на тел: +359 2 841 11 10 или ни пишете на [email protected]

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!