Видове кредити с отстъпки по Коледа

OFFNews 02 декември 2019 в 17:24 1121 0

Коледните и новогодишните празници са огромно перо в бюджета на средностатистическият българин. Не е рядкост да Ви потрябват допълнителни средства, за да купите подаръци, украса, да платите някоя друга по-голяма сметка или просто да си купите нещо за Вас самите, защото го заслужавате. Макар и край на година, малко са хората, които са успели да спестят нещо през изминалите месеци. Наличните варианти за допълнителни средства не са много. Един от тях са точно бързите кредити, които могат да Ви осигурят пари навреме. Има обаче много различни кредити с много различни условия и да изберете най-добрия от тях може да бъде предизвикателство. Нека да видим, кои са най-добрите отстъпки за кредити и какви са допълнителните условия по тях.

Кредит до заплата с отстъпка 50% разходи

Всички фирми за кредити се опитват да спечелят лоялни клиенти. Но за да се превърне един клиент в лоялен, първо той трябва да бъде спечелен. Новите клиенти са обгрижвани с промоции и отстъпки и точно такава е и отстъпката за кредити до заплата на MiniZaem - разходите за първи кредит до заплата на нов клиент са наполовина по-малко. Това е прекрасна възможност за всички, които за първи път ще използват подобен тип услуга от тази фирма за бързи кредити. Това е като цяло добра възможност за фирмите, които предлагат кредити, да успеят да разрушат така популярното мнение, че бързите кредити имат високи лихви и такси.

Не е тайна, че този сектор има лоша слава, която е следствие от неправомерните действия на нерегистрирани фирми, които са целяли бърза печалба. Днес, обаче фирмите за бързи кредити са абсолютно изрядни, регистрирани и нещо повече, те не целят бърза печалба, а да бъдат финансова институция, която предлага помощ бързо и акуратно. Лошата слава обаче не се чисти толкова бързо, а промоциите и отстъпките са само една от стъпките, които фирмите за бързи кредити предприемат.


Отстъпки за всеки интернет кредит

Онлайн кредитите са друго удобство, което навлиза малко по малко в нашето ежедневие. Никой не иска да губи време в трафик, паркиране, обикаляне по офиси, чакане на опашки и тн. Всичко това се пропуска чрез кандидатстването онлайн. За няколко минути се кандидатства, за няколко минути се получава одобрение и за още няколко минути парите са по сметката на клиента. Това осигурява пари навреме без излишни допълнителни разходи за транспорт. Отстъпките, които може да се предоставят при интернет кредитите или така наречените онлайн кредити могат да са най-разнообразни, както примерно MiniZaem са избрали да приспаднат част от разходите за различните видове кредити. Тоест, ако кандидатствате при тях за кредит, който трябва да върнете на няколко вноски, общите разходи по него ще са Ви намалени с до 10%. Ако Ви нужен кредит до заплата, който се изплаща за 30 дни, тогава отстъпката може да е до 25%. Тези отстъпки са с натрупване, така че всеки следващ кредит ще е по-евтин.

Тези отстъпки освен че са за интернет кредити са и за лоялни клиенти. По този начин, фирмата за бързи кредити показва на своите предишни клиенти, че ако отново им е нужна финансова помощ - те са насреща. Нещо повече, даже дават и отстъпки. Това е пример за добро отношение към собствените клиенти. Хората винаги оценяват отстъпките в цената, а разходите по даден кредит са точно цената на кредита.

Фирмите за бързи кредити извървяват дълъг път на изграждане на доверие и доказване на коректност. Заради това и всички тези отстъпки са реални и могат да подобрят финансовото Ви положение. Важно е обаче да знаете, че за всеки кредит, за който кандидатствате, трябва да имате реална представа как ще го върнете. По този начин, заемите, които вземате няма да утежнят финансовата Ви ситуация, а ще я подобрят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови