SoftUni Digital 2.0 подготвя бъдещите експерти по дигитален маркетинг

OFFNews 07 януари 2020 в 17:25 4383 0

Дигиталният маркетинг е сред най-перспективните сфери в технологичния свят, в който живеем. Той не само представлява един от най-мощните инструменти, които бизнесът днес познава, но и позволява на младите амбициозни хора да се развиват в динамична, вълнуваща и бурно развиваща се среда, където могат да дават воля на своето въображение и често сами да менажират работните си процеси.

SoftUni Digital 2.0 е тук, за да удовлетвори все по-силно нарастващата потребност на младите хора да развиват успешна кариера в перспективна индустрия, със засилено търсене на специалисти.

Какво е SoftUni Digital 2.0?

SoftUni Digital 2.0 представлява изцяло обновената всеобхватна програма по дигитален маркетинг на СофтУни, която помага на включилите да се сдобият с професия в 3 различни направления, в зависимост от техните желания – Social Media Marketing Expert, Performance Marketing Expert, и Search Engine Marketing Expert.

Три стъпки до мечтаната кариера

• Marketing Basics

Новата обучителна пътека е разделена на 3 основни нива, като първото такова е безплатният курс Marketing Basics, който цели да помогне на курсистите да се ориентират в избора си и да се докоснат на методите на обучение и преподаване на лекторите. Курсът завършва с тест, който представлява вход за следващото стъпало – Marketing Fundamentals.

• Marketing Fundamentals

Това е второто ниво от новата цялостна програма на SoftUni Digital, което включва курсове, обхващащи всички ключови направления на дигиталния маркетинг – Content, Email и Facebook Marketing, покрива инструментите на Google за онлайн маркетинг и завършва с курса E-Commerce.

• Professional Program

След като завършат основното ниво от програмата, курсистите могат да преценят дали желаят да продължат напред, като се специализират в едно от трите споменати професионални направления - Social Media Marketing Expert, Performance Marketing Expert и Search Engine Marketing Expert. При успешно завършване и събран необходим брой кредити, на студентите се издава диплома за придобита професия, разпознаваема и призната от всички компании в страната. Наред с това, при успешното преминаване на всеки отделен курс от програмата, завършилите получават и „Свидетелство за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Възможност за реална кариерна реализация

Обучението е разработено така, че курсистите да могат максимално най-ефективно и бързо да усвояват необходимите знания, а програмата е съобразена изцяло с реалните нужди на бизнеса. Тя е с цялостна практическа насоченост и е водена от някои от най-добрите експерти в сферата, които с желание предават всяка най-ценна частица от опита си. Това превръща всеки успешно специализирал се курсист във високо квалифициран и силно търсен на пазара кадър.

Един от основните фокуси на програмата е именно подпомагането в достигането на мечтаната кариерна реализация за студентите. Кариерният център на СофтУни предлага пълно съдействие на успешно завършилите – от консултации и подхотовка за интервю, до помощ с необходимите документи и директни препоръки към работодатели.
Кандидатствайте за SoftUni Digital 2.0 и започнете днес да полагате основите на своето успешно бъдеще!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови