Слав Соколов е новият Client Service Director на Intelday Solutions

Той има над 12 години опит в управлението на комуникационни кампании

OFFNews 04 февруари 2021 в 14:55 2839 0

Комуникационна агенция Intelday Solutions обяви днес ново назначение на позиция Директор "Клиентски услуги" (Client Service Director). Това е Слав Соколов, който също така се присъединява и към Съвета на директорите на компанията.

Като Client Service Director, Слав ще поеме цялостното управление на взаимоотношенията с клиентите на агенцията, работейки с тях за позиционирането на пиар услугите в центъра на комуникационните усилия на бранда. Той ще докладва пряко на изпълнителния директор.

"Радвам се, че поемам тази роля, тъй като се гордея с работата, която вършим. Intelday има 20-годишен опит в иновациите, качественото обслужване и нестандартния подход, който ни спечели множество награди", каза Слав Соколов, Client Service Director, Intelday Solutions.

"Навлизайки в следващия етап от процеса по ребрандиране, решихме, че сега е моментът да назначим опитен професионалист, който да ръководи екипа ни за обслужване на клиенти", каза Боян Иванович, главен изпълнителен директор на Intelday Solutions.

"Слав е фокусиран и ориентиран към постигането на резултати и съм уверен, че ще продължи да надгражда върху успеха на нарастващото ни портфолио от водещи брандове", добави Иванович. 

Опитът на Слав обхваща голям брой сектори и клиенти, включително Telenor България, Societe Generale Експресбанк (понастоящем Банка ДСК), Bulsatcom, Клет България, SOBI (Swedish Orphan Biovitrum), HeleCloud и представителството на Европейския парламент в София. Слав притежава магистърска степен по връзки с обществеността и корпоративни комуникации от университета Georgetown, Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови