Синдиците на КТБ търсят наемател за бившата централа на банката на площад Гарибалди

OFFNews Последна промяна на 13 ноември 2019 в 21:12 1736 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

Синдиците на КТБ търсят наемател за бившата централа на банката на ул. „Граф Игнатиев“ №10  - пл. „Джузепе Гарибалди” в София.

През лятото на 2018 г. Централната избирателна комисия направи оглед на централата на КТБ, но така и не се премести там. Към момента ЦИК остава в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър І".

От днес синдиците на „Корпоративна търговска банка“ АД (в несъстоятелност) започват нова процедура за отдаване под наем на част от административна сграда на ул. „Граф Игнатиев“ №10 - сутерен, първи етаж и втори етаж. 

В съобщението за отдаване под наем е отбелязано, че сутеренът се състои от банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Първият (партерен) етаж се състои от салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „Иван Н. Денкоглу”, помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения. Етажът разполага с вход от ул. „Граф Игнатиев”, както и вход от ул. „Ангел Кънчев”.

Вторият етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X