Пускат парното в цяла София до сряда

OFFNews 27 октомври 2014 в 13:56 3439 0

Снимка Дарик

Парното ще бъде пуснато в цяла София до сряда, съобщиха от "Топлофикация - София".

В неделния ден е било пуснато парното на близо 30% от абонатните станции (17 000) в столицата. Преди това е било пуснато парното на над 500 сгради - жилищни, детски градини, училища и болници.

От "Топлофикация" напомнят на клиентите си да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

„Топлофикация София” ЕАД дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!