Природният газ да поевтинее с 6% от февруари, предлагат Булгаргаз

OFFNews 14 януари 2024 в 14:58 1414 4

Снимка Pixabay

"Булгаргаз" предлага по-ниска цена на природния газ от февруари. Синьото гориво да поевтинее с 6% от следващия месец, предвижда заявлението на държавното дружество, предаде БНТ. 

Ако няма резки промени на газовите пазари и предложението бъде одобрено от регулатора, цената ще се понижи до 73 лв. за мегаватчас без ДДС.

Това ще бъде второто поевтиняване за последните месеци, след като за януари понижението беше с малко над 11%.

През следващия месец в цената на "Булгаргаз" влизат количествата по дългосрочния договор с Азербайджан и закупени чрез търгове втечнен природен газ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

705

4

Kalki

14.01 2024 в 16:45

А! Не може да бъде ! Нали без руския газ щяхме да сме съвсем закъсали ...?

345

3

Джендо Джедев

14.01 2024 в 15:34

Сега чакаме другата звезда, Младенчо, да запее пак рефрена за държавния дълг на САЩ и как днес-утре ще се капичнат. А пък в Рашка, понеже се били отделили от световната икономика, нямало да има криза. Е, малко имат криза за яйца, топло, ток и вода, ама и толкова ли да не е! Те и без това не са много по къпането тия унтерменши, та за кво им е вода? Пффффффхахахахахахаха!

345

2

Джендо Джедев

14.01 2024 в 15:32

Еееееее, кво става, ве! Уж щяхме да замръзнем без руски газ и да си изядем хамстерите, па то кво - газът поевтинява. За сметка на това пък в Рашка с руски газ се бият като скотове по опашки за яйца и мръзнат без парно, ток и вода! Karma is a bitch, bro!

Абе, order, царят нали уж беше гол, бе? Или, според теб, трябва не да гледаме каква е реалността, а да слушаме "соросоидния глашатай" (или както там го беше нарекъл) дето ни казва, че сме били от губещата страна? То вие, ушанките, понеже слушате глашатаи вместо да гледате каква е реалността, затова сте се докарали да зъзнете в страната, най-богата на енергийни ресурси. Ма какво да се прави, русский мир, батенце! Там е така! :D

318

1

Valioka

14.01 2024 в 15:07

Ама, как така да поевтинее... Няма ли да има трупове по улиците?... Тъпи руски тролове...

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика