Още оставки в енергийния регулатор

OFFNews Последна промяна на 11 декември 2013 в 13:25 2493 3

Рамадан Аталай
Рамадан Аталай

 

Освен председателя на енергийния регулатор (ДКЕВР) Анжела Тонева, един от членовете на регулатора Михаил Димитров също е подал молба да бъде освободен. Това съобщи председателят на енергийната комисия Рамадан Аталай.

"Напрежението в енергетиката е от много години, състоянието й, когато я поехме от предишните управляващи, беше обявено от трибуната на Народното събрание със съответните задължения и недостатъци, включително и проблемът в ДКЕВР с постоянните смени на председателя", каза Аталай.

Според председателя на енергийната комисия в парламента ДКЕВР трябва да се натовари със сериозни отговорности и да има сериозен брой комисари, които да осъществяват постoянен контрол над онези енергийни и водни предприятия, които са в регулация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.12 2013 в 14:17

Тука не става. Няма толкова роби да бачкат за паница ориз. Китайските пари са изработени от милиони почти безплатни работници.

11.12 2013 в 13:47

Никой не може да каже със сигурност колко точно пари и злато притежават червените фамилии в Китай (по сметки в страната или зад граница). Това трудно може да бъде установено, тъй като за прикриване на следите се използват сложни фирмени конструкции и променени имена. Преди години обаче китайски социолози бяха установили, че 90% от всички китайски милиардери са деца на висши партийни функционери. Около 2 900 от тях, с дейност предимно във финансовия сектор, външната търговия или пазара на имоти, имат натрупано богатство в размер на над 2 трилиона китайски юана (240 млрд. евро). А от общо 3 220 души, притежаващи повече от 100 млн. юана, само 288 не са деца на партийни величия.

тука намирам доста прилики с възлюбления от доста българи китайски модел хахаа

11.12 2013 в 13:40

точно така аталайчо , да разширим комисията ,че много безработни депесари чакат за работа
 
X