Обича ли да послъгва легендарният център-нападател на БДЖ (видео)

OFFNews 13 февруари 2018 в 09:17 12146 2

Владимиров гледа отблизо как ЦСКА 1948 играе футбол. Още докато играха в четвърта дивизия с голобради момчета, червените размазаха тима на БДЖ със 7:0.

В русенския частен жп завод "Експрес Сервиз" сериозно са се вбесили на изявленията на изпълнителният директор на БДЖ и легендарен център-нападател на пълните аматьори от "Локо БДЖ" Владимир Владимиров, който напоследък неуморно обикаля тв студиа в опит да спаси кожата си от уволнение.

Таранът, който е бивш лидер на червения комсомол в София, осъзнат по-късно като гербер, при всяка своя медийна изява не пропуска да блесне с изявления, разсмиващи всеки който има вземане-даване с железницата. Бил спасил БДЖ от фалит, никога досега компанията не била по-добре и още, и още абсурди.

Истината е, че пътниците и товарите на жп компанията намаляха в пъти под ръководството на Владимиров, който е несменяем когато на власт са Бойко Борисов и Московски. В момента прокуратурата разследва действията на ръководството на компанията.

А ето какво точно от изявленията на Владимиров разяри русенската "Експрес Сервиз", която произвежда и изнася локомотиви в цял свят:

НЯМА ТАКЪВ ЗАВОД!!!

В последните дни БДЖ отчаяно опитват да прикрият схемата с фиктивните ремонти, нагласените поръчки и източването на компанията. Обикалят по студиата на медиите и лансират 2 откровено измамни тези, чрез които се надяват далаверите с ремонтите да продължат:

Теза 1: В България не се произвеждат части за локомотиви

Теза 2: В България няма завод за ремонт на локомотиви

Това е обида не само за работещите в завода ни, но и за нашите клиенти и партньори, за всички мислещи хора в България. Държим да се знае, че в Русе винаги е имало, и ще продължи да има локомотивен завод.

Вижте и забавното видео, което русенският завод сподели на страницата си във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

2

SC

13.02 2018 в 10:25

Не че обича, просто му е навик. Придобит рефлекс, така да се каже.

12181

1

ivankristov

13.02 2018 в 10:07

бдж се води към умишлен фалит от сегашното управление, което прави това от 2009г. Не се отделят пари за ремонти на локомотиви и вагони, но на кой му пука важно е да върви футболният отбор на изпълнителният директор владимиров - първи секретар на комсомола по времето на виденов и първанов с образование на дружинна ръководителка.Същият този велик меринджеи е и самодоказал се виден перач на пари през заложна къща!!!!