ОББ свързва десетки хиляди фирми по света чрез нова бизнес платформа

OFFNews 23 март 2018 в 18:23 9198 0

„Обединена българска банка“ създаде международна бизнес платформа - ОББ Trade Club, която днес бе представена пред клиенти на банката.

Достъпът до платформата е безплатен. Чрез нея клиентите на ОББ могат да осъществят бизнес отношения с повече от 16 000 компании в 22 държави чрез Trade Club Alliance, обединяващ водещи международно представени банки. Очаква се до две години достъп до платформата да имат клиентите на 70 банки.

Франк Янсен

„Горд съм, че ОББ е единствената банка в България, която предоставя достъп на клиентите си до подобен тип международна платформа. Чрез нея, вярвам, ще предоставяме истинско конкурентно предимство за нашите клиенти, но преди всичко добавена стойност и улеснение за осъществяване на бизнес контактите им в международна среда. Гарантираме, че компаниите, регистрирани в платформата, са клиенти на едни от най-големите банки и имат доказано голям интерес от международни обмени“, коментира Франк Янсен, Изпълнителен директор Корпоративно банкиране и МСП на ОББ по време на събитието.

Интернет-базираната платформа обединява в себе си модул за откриване и свързване с потенциални търговски партньори и модул за достъп до ценна пазарна и търговска и законодателна информация, разделена по държави и региони. Различните функционалности на платформата позволяват още проследяване на регулаторни промени, запознаване с актуални проучвания и данни за разнообразни бизнес сектори, дори достъп до черен списък на нелоялни компании.

Клубът е отворен за членство за компании, клиенти на ОББ – малки и средни предприятия, корпоративни и международни клиенти, покриващи определени критерии, като изискване за международна дейност на компанията, годишни приходи от продажби и други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови