На 9 места в столицата няма да има вода

OFFNews 21 март 2017 в 06:53 6521 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. 21 в кв. "Враждебна" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. в този квартал. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. в района на булеварда от ул. "Оборище" до ул. "Мадрид".

Подмяна на спирателен кран на ул. "Йордан Хаджиконстантинов" в жк "Надежда-2" ще е причина да спре водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на ул. „Митрополит Авскентий Велешки“, ул. "Чудомир", ул. "Христо Силянов", ул. "Семафорска", ул. "Св. Никола Нови", ул. "Дравски бой", ул. "Траен мир".

Без вода заради подмяна на спирателен кран на ул. "Гургулят" ще бъдат от 9.00 до 13.00 ч. по ул. "Гургулят" от бул. "Витоша" до ул. "Княз Борис", по ул. "Княз Борис" от ул. "Скобелев" до ул. "Гургулят", по ул. "Скобелев" от ул. "Цар Асен" до ул. "Княз Борис".

Поради подмяна на спирателен кран и ремонт на уличен водопровод на ул. "Маестро Кънев" и ул. "Брезов рид" в жк "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. по ул. "Крушовски връх" от ул. 675 до ул. "Буземска", по ул. 675 от ул. "Брезов рид" до ул. "Крушовски връх", от ул. "Народно хоро" от ул. "Крушовски връх' до бул. "Овча купел", по бул. "Овча купел" от ул. "Александър Геров" до ул. "Орчо войвода", ул. "Босилек", ул. "Земляне".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Фредерик Жолио Кюри" в жк "Изгрев" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. по ул. "Фредерик Жолио Кюри" от ул. "Никола Мирчев" до бул. "Драган Цанков", бул. "Драган Цанков" №36.

Подмяна на спирателен кран на бул. "Гоце Делчев" в жк "Стрелбище" налага спиране на водоподаването от 10.30 до 18.30 ч. по бул. "България" от ул. "Метличина поляна" до ул. "Хайдушка гора", по бул. "Гоце Делчев" от бул. "България" до ул. "Червена роза".

Изместване на водомерен възел на ул. "Шишманова конница" в кв. "Бояна" налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Шишманова конница" от ул. "Кикиш" до ул. "Асен Георгиев", по ул. "Брезите" от ул. "Шишманова конница" до ул. "Матей Преображенски".

Реконструкция на уличен водопровод на ул. "Никола Габровски" в жк "Дианабад" налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на ул. "Никола Габровски" №20.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови