HeleCloud с две награди от 2019 Megabuyte Emerging Stars Аwards

OFFNews 11 март 2019 в 15:47 1138 0

Добромир Тодоров, главен изпълнителен директор на HeleCloud - България, Нил Белами, NatWestComm, спонсор на събитието и Пол Маккарти, HeleCloud - Великобритания

HeleCloud е сред финалистите в тазгодишното издание на Megabuyte Emerging Stars Awards, като спечели две престижни награди в категориите Best Performing Company и Fastest Growing Company – IT Consulting.

Компанията е технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services, създадена е през 2016 г., с офиси във Великобритания и България.

Лауреатите на британските награди Megabuyte Emerging Stars Awards станаха ясни по време на официална церемония, проведена в Лондон.

Наградите са признание за постиженията на най-добре представящите се малки компании в британския технологичен сектор.

Това признание идва след година на трицифрен ръст за HeleCloud, най-вече във Великобритания, като помага на предприятията да изградят своя персонализирана облачна стратегия и да започнат своето пътуване в облака. През последните 12 месеца HeleCloud помогна на повече от 30 британски компании да възприемат облака и да постигнат своите бизнес цели. След клиентите във Великобритания са CGI, NEX Group и Zopa.

„Чест е да бъдем номинирани, и то не в една, а в две категории. Да сме отличени с две награди сред толкова много забележителни претенденти за Megabuyte Emerging Stars Awards ни прави изключително горди и същевременно смирени. Резултатите сами говорят”, каза Добромир Тодоров, главен изпълнителен директор на HeleCloud.

Дигиталната трансформация днес е въпрос на съществуването на бизнеса във Великобритания, бил той голям или малък. Облакът е ключов фактор за цифровата трансформация, но много фирми все още се борят да определят правилния подход. В същото време уменията на cloud специалиста остават дефицитни и в резултат са много скъпи. HeleCloud помага на британския бизнес да преодолее тези бариери. Нашият богат опит в изграждането на облака и познаването на AWS и други публични облачни платформи ни позволява да си партнираме с бизнеса, заяви още Тодоров.

Стартирали през 2017 г., серията награди Megabuyte Emerging Stars идентифицират 25-те най-добри компании в технологичния сектор във Великобритания на годишна база. Наградите имат за цел да отличат най-иновативните лидери на средния пазар сред по-малките частни и публични компании във Великобритания. Всички компании са избрани в съответствие със собствената методология за сравнителен анализ на Megabuyte Scorecard.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови