Форбс илюстрира статия за гръцките имоти със снимка на г-н и г-жа Радеви

OFFNews 27 юни 2017 в 13:35 9907 3

Списание "Форбс" илюстрира своя статия за имотния пазар в Гърция с кадър на българската президентска двойка на Акропола, вероятно без ни най-малко да подозира кои са хората на снимката.

Материалът е писан от гръцки журналист, автор на авторитетното издание, и е озаглавен "Разпродажба на ключови имоти заради депресията в Гърция". В текста се разказва как стотици апартаменти в центъра на гръцки градове или по крайбрежието се продават вследствие на икономическата депресия в страната. Някои от имотите например са с директен изглед към Акропола.

Авторът е подбрал кадър на световната фотографска агенция Getty Images от скорошното посещение на Румен Радев в Гърция, когато той бе придружен и от съпругата си Десислава. Към снимката липсва текст, а в статията не се споменава нито България, нито българският държавен глава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

27.06 2017 в 14:24

Ми нормално, МЛАДИ и КРАСИВИ, НАИСТИНА са прекрасна двойка!Дълъг и щастлив живот им желая от цялата си душа!МАЧКАЙ ГЕНЕРАЛЕ!!!

42249

1

Denis Rizanov

27.06 2017 в 13:55

Омразът плевелниев да не би да си е продал троекъщието в Гърция? Или е поканил далавери балевски да пийнат по ено узаки и да планират нова ограда, този път по гръчката граница?

 
X

Да помогнем на украинските деца!