Fibank със специални предложения към клиентите си за 25-ата годишнина на банката

OFFNews Последна промяна на 08 юни 2018 в 16:26 12333 0

Тази година Fibank (Първа инвестиционна банка) чества четвърт век от създаването си. По този повод банката предлага на клиентите си промоционални юбилейни оферти по кредитни и депозитни продукти.

"За своите 25 години от създаването си Fibank се доказа като клиентски ориентирана и иновативна банкова институция, която предлага гъвкави кредитни и депозитни продукти и услуги при високо ниво на обслужване. Кампанията с юбилейни предложения ще продължи и през остатъка от годината, като се предвиждат нови и различни атрактивни оферти", се казва в съобщение на банката.

Първата поредица от промоционални предложения, валидни в периода 06.06.2018 г. до 06.08.2018 г., включва:

• “Промоционален депозит 25 години Fibank“, който е с 25 базисни пункта по-висока доходност спрямо предлаганите стандартни лихвени условия за физически лица и бизнес клиенти;

• “Промоционален овърдрафт 25 години Fibank“ с 25% по-ниска лихва за първата година. Това означава, че лихвата по новоотпуснатите овърдрафт кредити в периода на промоцията, ще бъде намалена с една четвърт спрямо стандартната предлагана от банката;

• “Промоционални бизнес кредитни карти 25 години Fibank“ без годишна такса за поддръжка за първите 25 месеца.

Промоционалните лихвени условия по депозити са приложими и за „Моят депозит“ - електронен депозит за физически лица, с възможност за откриване и управление на депозитната сметка изцяло Online, без необходимост от посещаване на банков офис, включително и от лица, които не са настоящи клиенти на банката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови