Fibank предлага видео консултации за своите клиенти

OFFNews 16 декември 2020 в 17:32 1657 0

Глобалната пандемията от Covid-19 промени изцяло начина, по който живеем, работим и потребяваме продукти и услуги.

В отговор на нарастващата необходимост от безопасност и грижа за здравето, Fibank (Първа инвестиционна банка) вече стартира услугата „Видео консултация“ за физически лица, които се интересуват от кредитен продукт на банката. Услугата предлага гъвкавост и удобство, както и високо ниво на доверие, които са изключително важни във времена, когато личните срещи не са възможни. Вече можете да получите пълна информация и съдействие във връзка с кандидатстване или ползване на ипотечен и/или потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт по дебитна карта или банков пакет, за да оптимизирате финансите си и да избегнете личен фалит. И то в удобството и уюта на собствения си дом, без да е необходимо да посетите клон на Първа инвестиционна банка.

Осъществяването на видео разговор става чрез избор на тази възможност на корпоративния сайт на банката: https://www.fibank.bg/bg/onlajn-instrumenti/video-vryzka-s-konsultant Услугата е достъпна за клиенти от понеделник до петък в диапазона от 09:00 до 17:00 ч. и е напълно безплатна. За осъществяване на връзката можете да използввате своя смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър.

Fibank продължава на развива дигиталните си предложения и да предоставя избор на своите клиенти. Най-високо качество на консултации, предоставени по достъпен и лесен начин - това са очакванията на потребителите, на които Първа инвестиционна банка отговаря със своята нова услуга. Така ПИБ за пореден път се утвърждава като клиентски ориентирана институция и сред най-иновативните технологични лидери на банковия пазар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови