Fibank подкрепя развитието на туризма в България

OFFNews Последна промяна на 13 юни 2018 в 13:39 3956 4

На 12 юни 2018 г. в столичния хотел „ИнтерКонтинентал“ се проведе Петата годишна среща на Националния борд по туризъм, на която Fibank (Първа инвестиционна банка) бе партньор.

Събитието се проведе със съдействието на Министерството на туризма и събра на едно място ключовите институции и лидери в сектора на туризма. Сред обсъжданите въпроси бяха международния маркетинг на българския туризъм, дигиталните и облачни услуги в туризма и инвестициите в здраве.

От страна на Fibank участие взе г-н Чавдар Златев, Изпълнителен директор и Член на УС на банката, който се включи в дискусията на тема „Банки и инвестиции в туризма“. Експертите в панела се обединиха около мнението, че “съюзяването на хората в хотелиерския и туристическия бизнес е задължително. Също така има огромна нужда от подобряване на вътрешната свързаност между туристическите дестинации в страната”.

“България има основни дадености, които правят туризма перспективен за страната ни отрасъл и за всички е ясно, че можем да сме 4-сезонна дестинация. За да се случи това са нужни две основни неща – интелигентност, за да се развиват добри проекти и енергия за ефективната им реализация. Естествено нужни са и капитали”, каза г-н Златев.

Той бе категоричен, че всяка банка би подкрепила един добър туристически проект.

Националният борд по туризъм обединява туристически сдружения, общини, инвеститори в туристическата индустрия и е най-голямата неправителствена организация в обществена полза в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23323

4

Стефан

15.06 2018 в 21:01

Ти пробвал ли си да си мушнеш пръста в банково гише?
Нескромен въпрос - сега колко пръста имаш?:)
Безплатен съвет към рекламодателя - не използвайте толкова евтини тролове, като newfoundland. Това е мълниеносна антиреклама.
За такива неща си струва да се наемат реални потребители, за които другите и без това пишат "Ххх, убит съм от последният Ви пост! Купувам всяко рекламно място, разрешено в границите на възможните 1 000 знака!". И това да не е майтап.
Казват им "опиниън мейкъри", не пишат за 10 стотинки на пост, и не винаги са съгласни.
Но вие пробвайте с някои разбира се, щом сте опрели до тролове.
Сменете си пи-ара:)

12860

3

newfoundland

15.06 2018 в 19:55

Факт е, че имаме условия да сме 4-сезонна дестинация и е факт, че трябва да се развиваме и да има кой да подкрепя туризма, като банките например.

10571

1

Hissarion

13.06 2018 в 14:05

Цеко е залепил някоя столевка на челото на собственика на сайта за тая мазна рекламка.