Двегодишно дете взе 100 000-та руска виза за тази година

ОFFNews 31 май 2014 в 15:46 5073 16

Посолството ни в Русия е издало стохилядната виза за тази година, съобщиха от Министерството на икономиката. Получило я е двегодишно момиченце на име Оксана Шишкина от Москва.

Българският посланик Бойко Коцев е поздрави майката Елена Шишкина, която приела визата, и по традиция дарил двете със специален подарък - едноседмична почивка в петзвездния хотел “ДабълТрий Хилтън”, като продължение на планирания си отдих в комплекса “Златни пясъци''. Изпращащият туроператор ТРАНСАЕРО ТУРС ще предостави безплатен самолетен билет на Оксана, а приемащият туоператор КИТТ ще подари безплатен трансфер на територията на България.

Наградата се осигурява от Министерството на икономиката и енергетиката на България и посолството на България в Русия, със съдействие на българския туристически бизнес.

И тази година българското посолство в Москва отбелязва традиционен интерес на руските граждани да пътуват и почиват в България, допълват от МИЕ. За месец май 2014 г. само в Москва е отбелязан ръст в броя на издадените визи от около 9% в сравнение със същия период на миналата година. Средно на ден в консулството се издават по 4000-5000 визи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!