ДАНС влезе в Кинтекс

OFFNews 11 август 2022 в 15:39 4671 1

Кинтекс
Преди минути ДАНС влезе в Кинтекс, съобщи бившият шеф на предприятието Александър Михайлов.

Преди минути ДАНС влезе в Кинтекс, съобщи бившият шеф на предприятието Александър Михайлов в профила си във фейсбук.

Той уточнява, че агентите изземват документи и информация за плащанията на дружеството във валута.

"Това се случва часове, след като в ефира на бТВ разказах схемата за източване на държавната фирма, която хората на Корнелия Нинова активираха в последните дни. По нея, само от началото на седмицата са платени над 800 000 лева на офшорна фирма от Дубай - фалшив посредник", заяви Михайлов.

По думите му самият той е бил уволнен преди 3 месеца, защото е отказал да участва в тези схеми.

"Вече няма човек, който да не е разбрал истината защо бях неудобен на Корнелия Нинова. Тя ще отговаря на въпросите оттук нататък. Знаете ли кое е най-жалкото обаче: никой няма да потърси съдебна отговорност от нея. Защото тя си назначи бушони в „Кинтекс“, които сега ще изгорят.  Неудобните като мен тя се опитва да смаже с изфабрикувани дела и откровени клевети. Всички ние, данъкоплатците в България, платихме 800 000 лева на офшорка в Дубай и още 70 000 лева, за да води държавата дела срещу мен по разпореждане на Корнелия Нинова. Това е наследството от управлението на председателя на БСП", посочва още Михайлов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

804

1

luba6a2016

12.08 2022 в 01:02

абе това КурНеЛия голяма играчка излезе! Какво нещо са комунистите-паразити,които никога не са работели,а само са убивали,изнудвали,изтезавали хората... червено-кафявата чума ще ликвидира окончателно бг територията...останаха ли там нормално хора?