''Булстрад Живот'' придоби мажоритарен дял в Медицински център ''АмериМед''

OFFNews 29 юни 2023 в 17:27 5441 0

Булстрад Живот

Снимка Архив

Булстрад Живот

ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" – лидер на пазара на здравно застраховане в България, придоби 51% дял от Медицински Център „АмериМед“, след като получи одобрение от Комисията за защита на конкуренцията по-рано този месец. Очаква се до дни сделката да бъде вписана в Търговския регистър.

„АмериМед“ е сред най-големите и предпочитани медицински центрове в София. В него работят 72 лекари специалисти в 27 кабинета, както и сериозен административен екип. Разполага също с лаборатория, операционна, хистероскопски кабинет, артроскопски кабинет и 10 легла. Само за изминалата година центърът е обслужил над 30 000 пациенти, като работи както със застрахователи, така и с директни индивидуални клиенти.

ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ ЕАД е лидер в здравното застраховане и е сред водещите животозастрахователни компании в България. Към момента дружеството обезпечава бърз и надежден достъп до медицинско обслужване чрез здравна застраховка за над 100 000 застраховани лица у нас. За удобство на клиентите "Булстрад Живот" предлага набор от онлайн услуги като запазване на час за преглед, подаване на документи за възстановяване на разходи и други екстри през безплатното мобилно приложение B-Assist.

---------------------------

ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ ЕАД е основано 1994 г. Дружеството е сред водещите животозастрахователи в България и е номер едно в здравното застраховане. "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" е експерт в предлагането на продукти и услуги в сферата на живото- и здравното застраховане, както и във въвеждането на иновативни пазарни решения за по-високо качество на клиентско обслужване. Компанията има дългогодишни традиции в обезпечаването на сигурност и спокойствие в дългосрочен план, финансова защита и здравна грижа като защитава важното. "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" е носител на множество награди както за постижения в сферата на животозастраховането, така и за политиката си в сферата на корпоративната социална отговорност. От 2007 година е член на "Виена Иншурънс Груп".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика