Боян Иванович е изпълнителен директор на годината на престижните награди за бизнес Stevie IBA 2021

Агенцията, която той ръководи, спечели бронз в категорията “Агенция на годината за Европа”

OFFNews 16 август 2021 в 16:35 2312 0

Боян Иванович, мениджър на комуникационна агенция d:istinkt, е обявен за изпълнителен директор на годината в категорията “Реклама, маркетинг и връзки с обществеността” на престижните награди за бизнес постижения Stevie International Business Awards 2021. Категорията отбелязва успехите на бизнесите, които мениджърите ръководят, които се оценяват от международно жури от над 260 лидери от цял свят. Агенция d:istinkt бе отличена с бронз и в категорията “Пиар агенция на годината” за Европа.

Признанието идва в годината, в която агенцията отбелязва своята 20-та годишнина на пазара на комуникационни услуги. През последната финансова година d:istinkt отчете над 55% ръст в оборота и прибави към портфолиото си редица нови клиенти, сред които Теленор България, CETIN България, Лидл България, SOBI, Клет България, Европейски парламент и др. В началото на тази година агенцията премина през всеобхватен ребранд, който включва ново лого, име и корпоративна идентичност. Боян управлява d:istinkt от 2019 г., когато стартира трансформацията на пиар агенцията към креативен бизнес за интегрирани комуникации, който отговаря на всички съвременни очаквания на модерните компании.

“Тази награда демонстрира, че с добър и отдаден екип, неуморна работа, фокусирани усилия за развитие на бизнеса и щипка креативност, резултатите никога не закъсняват. d:istinkt е агенция, която залага на няколко принципа, в които вярваме - прецизност, качество и най-важното - промяна”, каза изпълнителният директор на d:istinkt Боян Иванович. “Радвам се, че нашите усилия са оценени с това високо отличие и поздравявам всички останали победители на Stevie International Business Awards 2021”.

„Това, което видяхме в тазгодишните номинации за IBA, е че организациите по целия свят, във всеки сектор, продължават да правят нововъведения и да успяват, въпреки неуспехите, пречките и трагедиите от продължаващата пандемия COVID-19“, каза президентът на Stevie Awards Маги Галагър. „Всички тазгодишни носители на наградата Stevie трябва да бъдат аплодирани за тяхната упоритост и устойчивост. Очакваме с нетърпение да отпразнуваме техните постижения с тях по време на виртуалната ни церемония на 8 декември.”

Боян Иванович също бе част от журито на Международните бизнес награди, но в комисиите “Връзки с обществеността” и “Годишни доклади”. Те оценяваха кандидатури в сферата на корпоративната социална отговорност, организация на събития, видео продукция, кризисна комуникация, управление на инфлуенсъри, вътрешни комуникации и др.

Боян е сериен предприемач, основател на един от най-големите технологични сайтове в България - Smart News Bulgaria. През 2020 г. Боян обяви новата компания за медийна продукция CRAVE, която се фокусира върху създаването на иновативно дигитално съдържание. Той притежава докторска степен по “Теория на журналистиката и медиите” от Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет. Член на управителния съвет на Световната комисия по здравеопазване и фармацевтична индустрия на PROI - най-голямата мрежа от независими комуникационни агенции в света. Консултирал е големи компании, сред които медийния гигант Netflix и фармацевтичния лидер Horizon Therapeutics.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови