БАКБ дава бонуси на клиенти с кредитни карти MasterCard Business по нова програма

OFFNews 28 февруари 2017 в 14:09 5298 2

Българо-американска кредитна банка стартира програма за лоялност “Cashback”, с която ще подкрепи бизнеса на клиенти с кредитни карти MasterCard Business. Колкото повече плащат с картата си те, толкова повече пари ще получат обратно в нея, съобщиха от БАКБ и обясниха механизма на новата програма.

Всяко плащане на ПОС терминал в магазин или в интернет в България или чужбина акумулира сума, която ще носи приход. На всеки три месеца (отчетни периода) банката ще начислява 0.5% от цялата събрана сума и ще заверява кредитната карта. Това ще се случва при условие, че през трите отчетни периода клиентите са направили общо плащания на ПОС терминал за не по-малко от 1500 лева.

Всеки месец БАКБ ще информира картодържателите за акумулираната сума до момента. В случай, че са събрали минималната сума за три месеца, те ще получават информация и за датата, до която ще получат бонуса от 0.5% не само върху минималната, а върху цялата натрупана сума.

Сумата на получения бонус ще се отразява на всеки три месеца в месечното извлечение по кредитната карта и ще може се ползва при следващи покупки.

Тегленията и преводите в брой, захранването на сметка или карта, залаганията, хазартните игри, суми внесени над кредитния лимит, транзакции от типа reversal и credit refund не участват в акумулиране на сумата за бонусиране, уточняват от банката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови