Жозе Моуриньо: Очертава се мачът с Лудогорец да бъде решаващ за Рома

Василен Петров 07 октомври 2022 в 11:55 1119 1

Жозе Моуриньо

Снимка Getty images

Португалецът е на мнение, че срещата с българския шампион ще определи втората позиция в групата.

Рома окончателно загуби шансове за първата позиция в група "G" на турнира Лига Европа след поражението от испанския Реал Бетис с 1:2, призна треньорът на отбора Жозе Моуриньо. 

"Вълците" инкасираха втора загуба в групата от първите си три срещи и заемат третото място с актив от 3 пункта, една по-малко от втория Лудогорец Разград. Бетис, от своя страна, е абсолютен лидер с пълни 9 точки. Моуриньо се надява съставът му да финишира на втората позиция, а за постигането на тази цел решаващ се явява последният двубой с "орлите", който ще се проведе на 3 ноември на "Стадио Олимпико" в Рим. 

"Откровено става повече от трудно да завършим на първото място. Но не сме се отказали да преминем в следващата фаза, ще се опитаме да завършим на втората позиция с риск да играем със силен отбор от отпадналите от Шампионска лига.

От тази възможност и вариант да завършим трети или четвърти и да напуснем турнира, избирам първото. В крайна сметка последният мач, този с Лудогорец, ще бъде решаващ за второто място", коментира португалският специалист.   

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1587

1

Lyusien

07.10 2022 в 20:58

Добре де, Жозе се издъни, но той може всичко и нашите чуждестранни орлета ще треперят до последно...
Готина новина