Вълна от подкрепа за Синиша Михайлович, който обяви, че се бори с левкемията

OFFNews 14 юли 2019 в 09:07 1867 0

Треньорът Синиша Михайлович се радва на голяма подкрепа, след като шокира цялата световна футболна общественост, обявявайки на специална пресконференция, че е болен от левкемия или по-точно казано рак на кръвта.

Ведна след това целият отбор на Болоня застана зад сърбина, а капитанът на тима Браим Джемаили е уверен, че битката на неговия наставник ще е успешна.

"Треньорът ще спечели тази битка заради нас, защото ние го чувстваме като част от нашето семейство. Това, което ни даде той през последните 6 месеца, рядко се случва на когото и да било, особено в толкова кратък период от време.

Ние знаем какъв човек е той, колко е силен. Ще се постараем да му дадем от нашите сили и го чакаме да се върне. Синиша ни каза да продължим да работим с усмивки на лицата, ние ще се постараем да изпълним молбата му.

Треньорът ни показа пътя, всички футболисти го следват в последната половин година. Той е лидер, който може да ни помогне да постигнем целите си. Михайлович ни е като баща, затова ще се борим за него, както той за нас”, каза Джемаили.

Известно е, че родният екс-национал Стилиян Петров пребори тежка левкемия преди няколко години. Все пак добрата новина при Михайлович е, че той няма тежки симптоми, които обикновено съпътстват болестта и като цяло се чувства доста добре за тежко болен човек.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови