Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

В Русия се червят от срам заради песен за световното

OFFNews 09 юни 2018 в 12:09 19166 0

Предстоящото световно първенство в Русия, което стартира на 14 юни, отприщи въображението на известни и неизвестни творци да създават музикални произведения, посветени на Мондиал 2018.

Някои се получават успешни, други са смешни, а трети направо изумяват със своята посредственост. В третата категория попада изпълнението на "Москва посреща Мондиал 2018" на известния изпълнител на шлагери Александър Малинин.

Парчето е по идея на немския композитор и продуцент Ралф Зигел, който е основател на групата "Чингис Хан", а за основа на песента е използвана най-известната мелодия на състава "Moskau". Песента е записана на немски, испански, английски и руски езици, като текстът на домакинската версия е написан от 59-годишния Малинин. Той изпълнява песента със 17-годишната си дъщеря Устиня.

Клипът е доста странен, а не места се получават дори неловки моменти. Още в самото начало Устиня излиза от кадър, сякаш се срамува, че участва в това начинание. Реакциите в социалните мрежи са унищожителни.

"Срам", "Какъвто ни футбола, такава и песента", "А после се сърдим на "неправилното представяне на Русия в западните медии" и т.н.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews