ЦСКА се откъсна пред Локо Пд за второто място

OFFNews 14 март 2021 в 18:51 2442 0

Отборът на ЦСКА спечели с 1:0 у дома срещу Етър в двубой от 21-ия кръг на Първа лига и се утвърди на второто място във временното класиране с 43 точки.

Така преднината на "червените" пред третия - Локомотив Пловдив, вече е три точки, а изоставането от лидера Лудогорец - 8. За ЦСКА това е първи успех от 20 февруари, когато надви Черно море. След това тимът от "Българска армия" записа загуба от Лудогорец и равенство с Локомотив Пловдив.

Успехът не дойде никак лесно за водения от Бруно Акрапович отбор. В средата на първото полувреме домакините пропуснаха дузпа, след като капитанът на етърци Христо Иванов отрази удара на Георги Йомов. Нулевото равенство се запази до края на полувремето.

След почивката ЦСКА нанесе своя удар чрез резервата Енрике Рафаел. В основата на гола беше новото попълнение Жорди Кайседо, който получи пас отляво, преодоля Крачунов и пусна топката пред вратата, където появилият се на терена само 30 секунди по-рано  бразилец успя да я достигне и насочи във вратата.

Лошата новина за ЦСКА бяха проблемите на титулярния страж Густаво Бусато, който не успя да довърши мача и беше заменен през втората част от Димитър Евтимов.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови