ЦСКА 1948 се прицели в "Армията", не приема пари от трима

OFFNews 25 януари 2017 в 15:25 2230 0

ЦСКА 1948 разглежда сериозно възможността да играе вече на стадион "Българска армия". Ръководството на тима на феновете даде пресконференция, на която представи новия изпълнителен директор Добрин Гьонов. Той е шеф на фехтовалния клуб ЦСКА, член на разпуснатата групировка "Офанзива" и отлично приет в червените среди.

Тимът от четвърта лига следи ситуацията със стадион "Българска армия", а също така ще направи разчет и колко ще им струва изграждането на модерна база за ДЮШ. "Изчакваме да видим каква е ситуацията със стадион "Българска армия". Ще видим, имаме варианти, можем да започнем изграждане и на нещо ново.

Ще направим разчет колко ще ни струва изграждането на една модерна база, на първо време за ДЮШ", коментира архитект Ивайло Мишев, един от моторите на проекта, стартирал през лятото.

"Имаме няколко източници на средства - членски внос, продажба на билети и карти, дарения и спонсорство. Продължаваме да търсим спонсори и се надявам да убедим повече спонсори да инвестират в нас. Предлагаме им привлекателни начини за реклама и се надявам да дойдат.

Водим преговори с потенциални спонсори. Няма да имаме проблем с бюджета до "В" група. После - ще видим.

Всеки фен може да е съсобственик. Каним всеки фен, всеки армеец да се включи", обявиха още Гьонов и Никола Газдов от ръководството. Те споделиха, че приемат пари от всеки бизнесмен, стига да не се казва Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Емил Димитров - Ротманса.

"Ние като фенове на автентичния ЦСКА няма как да допуснем люляците да дойдат в София и да ни вземат емблемата, базата и стадиона. ЦСКА 1948 има право да претендира за наследник на ЦСКА, тъй като всички наши момчета са юноши на истинския ЦСКА. Ние не сме Ловеч (Етрополе) и някакви си тирета там", каза Газдов, бизнесмен с образование от прочути немски и американски университети.

Представителите на ЦСКА 1948 обаче отказаха на този етап да коментират дали ще участват на търга за емблемата, тъй като все още нямало нищо конкретно.

Треньорът Валентин Илиев пък благодари специално на Димитър Бербатов, който се включи в тренировките на тима. Той заяви, че цени изключително Бербо и като играч, и като човек.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!