Сагата с емблемата и активите на ЦСКА е пред финализиране

OFFNews Последна промяна на 13 септември 2019 в 21:29 1198 0

Сагата с емблемата и активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД е пред своя завършек. Припомняме, че за тях бяха платени 8 милиона лева от специално създаденото дружество "Ред Енимълс" ЕООД след спечелен търг, но парите така и не стигаха до кредиторите.

Днес от ръководството на ЦСКА обявиха на сайта на клуба, че са били заплатени всички такси за издаването на съдебен акт, с който следва да му бъдат прехвърлени всички активи.

Сега се чака съдът да разпореди на синдика на "армейския" клуб Дора Милева да разплати на кредиторите парите, платени за емблемата от фирмата "Ред Енимълс".

Ето какво написаха "червените":

Днес дружество "Ред Енимълс" ЕООД заплати изцяло и в определения от закона срок всички такси за издаването на съдебен акт, с който следва да му бъдат прехвърлени в собственост всички активи на фалиралото дружество "ПФК ЦСКА АД" - "в несъстоятелност".

С оглед на коректното изпълнение на всички задължения от страна на купувача на емблемата на ЦСКА, очакваме дружеството да придобие абсолютно всички активи, предложени му и закупени честно и почтено в тръжната процедура, включително и спорния недвижим имот в района на град Бяла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X