Новото звездно попълнение на ЦСКА вече тренира

OFFNews 11 януари 2024 в 16:38 1099 0

Скаршем

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Норвежецът вече води подготовка с новия си тим

Новото звездно попълнение на ЦСКА Улаус Скаршем направи днес първа тренировка. Норвежкият полузащитник участва единствено в бегови упражнения, докато останалите му съотборници проведоха двустранна игра. Заниманието бе проведено в „Национална футболна база Бояна“.

Тренировката изгледаха част от клубните шефове, като начело бе Трифон Попов. Мениджърът на Скаршем също присъства на базата в Бояна.

25-годишният централен полузащитник пристига от гранда на Норвегия Розенборг. С досегашния си клуб той е спечелил една титла на страната си, две национални купи и една Суперкупа.

Висок е 178 см, а силният му крак е десният. За младежкия национален отбор на родината си записва един мач и едно попадение, а за тима до 18 години има 7 срещи.

Футболистът има солиден опит в мъжкия футбол, като до момента е изиграл 119 мача в елита на Норвегия. В тях той успява да вкара 7 гола и да направи 15 асистенции.

За утре 12 януари (петък) е предвидена и първата контролна среща за годината срещу отбора на Литекс. Тя ще се проведе на клубната база в Панчарево.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки