Лудогорец се прицели във френски бранител

OFFNews 28 януари 2020 в 10:47 1032 0

Шампионът Лудогорец се е прицелил в бранител от френската Лига 1. Водещото спортно издание на Хексагона "Екип”, цитирано от Гонг, съобщи, че в списъка с целите на разградчани е 26-годишният Жордан Льофор.

Той е част от Амиен, като през този сезон е записал 10 участия в първенството и още 4 мача за Купата на Франция и тази на Лигата. Преди около два месеца “орлите” опитваха да привлекат друг бранител от френския елит - Жан Карл Кастелето от Брест, но до сделка не се стигна.

“Според информация от Амиен клубът е на път да се раздели с централния защитник Жордан Льофор. Играчът има договор до юни 2021 г., но заради конкуренцията на Орелиен Шеджу и Бакайе Дибаси получава ограничено време на терена.

Освен действащият шампион на Швейцария Йънг Бойс, който наскоро отправи оферта за преотстъпване, от Льофор са заинтересувани Лудогорец и Астана. Българският клуб се класира за пролетната фаза на Лига Европа”, пише “Екип”.

През зимата дотук Лудогорец привлече един играч - халфа Каули (24 г.) от елитния германски Падерборн 07. Разградчани преговарят и за шведския нападател Джейк Ларсон (21 г.).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови