Ивелин Попов е оптимист за класиране на Световното в Русия

OFFNews 08 април 2017 в 15:35 2173 1

Българският национал Ивелин Попов демонстрира завиден оптимизъм в интервю за руското издание „Спорт експрес“, в което говори за бъдещето си в Спартак Москва, както и за шансовете на България за класиране на Световното първенство през 2018 година.

„Още през зимата казах, че не искам да напусна Спартак. Имаше предложения, но предпочетох да остана. Искам да направя нещо значимо за клуба, за неговата история, да спечелим заедно шампионата.

Нека да почакаме до края на сезона, който, надявам се, ще приключи по най-добрия начин за нас, а след това ще мислим. Много ми се ще да стигнем да финалите. Много искам да участвам на такъв голям форум, би било чудесно.

Всички виждате прекрасно, че не играем лошо. В състава на Холандия са събрани много добри футболист, но както се видя от мача помежду ни наскоро, този отбор ни е напълно по силите. Важното е да бъдем сплотени, за да постигаме резултати. Но нека първо да се класираме за Световното, а после ще говорим по тази тема подробно“, сподели Ивелин Попов.

За последно националите ни се класираха за голямо първенство през есента на 2003-а, когато си осигуриха участие за Евро 2004 в Португалия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11749

1

либеро

09.04 2017 в 07:14

То в Русия,така или иначе световно няма да има.
Заради това,не се напъват много много някои...