Хубчев: Оправяли сме се и без Стоичков, ще се справим и без Попето и Чочев

OFFNews 03 октомври 2017 в 18:19 2701 0

Снимка БГНЕС

"Франция е един от най-силните отбори в света. Според мен обаче мотивацията ни трябва да е една и съща, независимо от съперника", заяви селекционерът на България Петър Хубчев преди световната квалификация с Франция, цитиран от  БГНЕС.

"Лъвовете" приемат тима на Дидие Дешан на 7 октомври от 21.45 ч. на Националния стадион Васил Левски в мач от група А.

"Най-важното е, че всички са здрави. Вчера всички се включиха в тренировката. Ясно е, че някои от тях са уморени, но важното е, че няма контузии. Надявам се футболистите да са в добро физическо състояние. В това отношение ние не можем да направим почти нищо. Смятам обаче, че предвид етапа от сезона всички трябва да са в добро състояние", добави Хубчев.

Наставникът на трикольорите призна, че все още не е решил кои ще бъдат заместниците на Ивелин Попов и Ивайло Чочев. Двамата пропускат срещата заради натрупани жълти картони.

"България е играла без Стоичков, без Костадинов, без Сираков, ще играе и без Чочев и Попов. Като цяло не разполагаме с чак толкова много качествени футболисти и до известна степен тяхната липса ще се отрази. Но не смятам, че това ще бъде водещото или пък ще стане повод за оправдания", допълни още националният селекционер. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!