Бременната приятелка на Борис Джонсън изкарала COVID заедно с него. Не се е тествала

OFFNews 04 април 2020 в 22:03 5018 1

Кери Симъндс - бременната приятелна на британския министър-председател Борис Джонсън, обяви, че е прекарала "няколко дни в леглото със симптоми на коронавируса".

Преди седмица стана ясно, че самият Джонсън е инфектиран с вируса и се е самоизлирал на "Даунинг стрийт" 10, където продължава да работи. И към днешна дата премиерът продължава да се включва в работата на кабинета чрез видеовръзка.

В своя акаунт в Туитър Кери Симъндс споделя, че да проявиш симптоми на COVID-19 по време на бременност е "определено притеснително". След като оздравяла, тя публикува няколко окуражителни думи към последователите си.

Най-любопитното обаче е, че Симъндс не е тествана за COVID, тъй като - по думите ѝ - не е имало нужда. Ето какво пише тя:

"Прекарах изминалата седмица в леглото в основните симптоми на коронавируса. Нямаше нужда да ми се прави тест и след седемдневна почивка се чувствам по-силна и като нова.

Да си бременна с COVID-19 определено е притеснително. Към другите бременни - моля, четете и следвайте актуалните съвети, които можете да намерите на..."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12688

1

Emil Kasamakov

05.04 2020 в 01:47

"... и се е самоизлирал на "Даунинг стрийт" 10"

Премиерът на британците повече от 20 години насам живее на номер 11. А на номер 10 е финансовият министър.
Двете къщи са свързани с вътрешен проход, затова за пред журналисти продължава да излиза от номер 10.