Българин преследва Путин със сурвачка и икона

OFFNews 19 декември 2019 в 16:44 4176 1

Българинът Атанас Стефанов - представител на "Булпрес", наруши тишината в залата на традиционната годишна пресконференция на президента на Русия Владимир Путин, съобщи tsargrad.tv .

"Ние много ви обичаме в България, Путин, носим ви подарък, с който да засвидетелстваме това", извикал мъжът, а пресконференцията била прекъсната за малко. През това време българинът продължил да размахва икона на Св. Иван Рилски и българското знаме.

Малко преди началото на събитието Стефанов обещал на пратеник на медията: "Ще има чудеса" и му обяснил, че дошъл от България с иконата на покровителя на българския и руския народ.

Това не било всичко - за Путин била предназначена традиционна българска сурвачка.

"С тях (сурвачките - бел. ред.) нашите деца обикалят по домовете с пожелания за здраве и получават пари. Ние ще дарим на Путин сурвачка също с пожелания за здраве, но и с надеждата, че 2 милиарда долара ще помогнат да бъде завършено строителството на Южния газов поток, който е нужен на цяла Европа, Турция и Русия. Ако се помолим, чудесата ще се случат. Нашият чудотворец постоянно прави чудеса и това чудо също ще се случи", обяснил Атанас Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4245

1

rrr11

19.12 2019 в 17:58

Не е за вярване колко ниско може да падне един човек. Това да се кланя на чужд управник може да го направи само едно безгръбначно същество с тотална липса на родолюбие.