OffNews.bg

Мис България 2017: Не, аз не съм грозна в никакъв случай

Новата Мис България Тамара Георгиева заяви в сутрешния блок на Нова тв, че не смята, че е грозна и че хората не могат да знаят какви са сърцето и душата й само от няколко снимки.

„Красивите, интересни хора винаги са обект на внимание и лоши думи. Винаги има хора, които да извадят определени черти и качества. Единствено съм изненадана от простотията на обществото. Тези снимки не ме окачествяват като човек. И не, аз не съм грозна в никакъв случай", заяви Тамара.

„Няма да продължава да участвам в конкурси за красота, но бих била гост или жури на подобни мероприятия като Мис България 2017. Бих участвала в благотворителни инициативи, но искам да се развивам в живота“, споделя момичето.

Тамара е завършила Италианския лицей и Художествената академия със специалност „Дизайн на порцелан и стъкло“, а сега иска да запише магистратура „Моден дизайн“, тъй като работи в бутик за дрехи и това е нейната страст и мечта.

„Малко хора знаят, но преди няколко години три мои тоалета участваха в модно ревю в Милано. Това е голяма чест, но никой не го отрази“, разказа Тамара.

Тя допълни, че помага и в семейния бизнес - майка ѝ и баба ѝ изработват порцеланови фигури. Миската отказа да сподели с какво се занимава приятелят ѝ.