OffNews.bg

Украйна засне за Коледа тийзър на караоке-комедията ''Погребението на Путин''

Популярният украински телевизионен водещ Юрий Горбунов и филмовото студио „Магарич“ пуснаха тийзър на комедията „Погребението на Путин“, заснет с подкрепата на украинския бизнесмен и меценат Андрий Мацоли, съобщи телеграм каналът „Труха Украина“.

В бъдещия филм тимът на проекта предлага на зрителите да си помечтаят за това как в един прекрасен ден украинците се събуждат, а Путин е умрял.

В снимките на тийзъра са участвали съветникът в офиса на Украинския президент Володимир Зеленски Олексий Арестович, Юрий Горбунов, Андрий Мацола, победителката от „Гласа на Украйна – 12“ Мария Квитка, Свитлана Тарабарова, Бампер и Сус.

Кадрите започват с това, че Арестович се суети около коледната елха, дърпа стартера на генератора за ток и включва празничните светлини в стаята, където очаква гости – влизат коледарите, пеят коледни частушки и съобщават в стихотворна форма добрата новина.

Идеята на тийзъра е да бъдат събрани средства за заснемането на пълнометражна комедия с която, както казват авторите на идеята, "да ударим по руския дух с украинска комедия".