OffNews.bg

Радева се похвали с видени "страхотни красоти" в оранжериите на кралица Матилда

"Днес беше един много особен ден. Срещнах се с най-популярните първи дами и видях страхотни красоти, особено в оранжериите на кралица Матилда", написа във фейсбук първата ни дама Десислава Радева след среща със съпругите на лидерите на НАТО.

Вчера първите дами на Франция, Турция, Словения, България, Исландия, Норвегия, САЩ, както и белгийската първа дама и кралицата на Белгия, разгледаха изложба на белгийския Рене Магрит, един от основоположниците на сюреализма. Тях ги придружи и съпругът на премиера на Люксембург Готие Дестене.

Обща снимка след срещата на съпругите на лидерите на държавите в НАТО. От ляво на дясно на стълбите: Готие Дестене, съпруг на министър-председателя на Люксембург, първата дама на Словения Мойка Стропник и първата дама на Исландия Тора Маргрет. Долу: първата дама на Франция Бреджит Макрон, първата дама на Турция Емине Ердоган, първата дама на САЩ Мелания Тръмп, кралицата на Белгия Матилда, първата дама на Норвегия Ингрид Столтенберг, първата дама на България Десислава Радева и първата дама на Белгия Амели Дербодренгиен. Снимка: EPA

Те са били и на обиколка на из Кралският замък на Лакен, където са и оранжериите на кралица Матилда, които са впечатлили съпругата на Румен Радев.