OffNews.bg

Талант на Левски на проби в Ливърпул

Талантът от школата на Левски Станислав Иванов заминава на едноседмични проби в Ливърпул в понеделник. Информацията бе потвърдена пред Gong.bg лично от самия играч.

Роденият през 1999-а година централен нападател е част от отбора U17 на Левски, а негов треньор е Йордан Петков.

Иванов oтбеляза важния победен гол за мъжкия отбор на сините в юбилейния мач с Лацио на 23 май по случай 100-годишнината на клуба, когато "сините" победиха с 3:2

Пробната седмица на младежа е фиксирана между 11-и и 17-и август.

Периодът на играча в тима от Мърсисайд е уреден от мениджъра Антъни Раво от компанията Скаутинг тийм, която изпрати през юли Петко Христов от Славия в Уулвърхямптън. Заедно със Станислав Иванов като придружител ще пътува методиста на школата на Левски Иван Колев.

"Вече всичко е официално потвърдено и Станислав ще тренира със своя набор в Ливърпул- родените през 1999-а година. Ние бяхме в разговори с Ливърпул от няколко месеца. Клубът от Анфийлд имаше информация за момчето, но искаше да разбере, че той е постоянен в изявите си, а не "избухва" епизодично".

"Искам специално да благодаря на директора на Академията на Левски Даниел Боримиров за позитивното отношение, сътрудничеството и помощта, които ни оказа", допълни мениджърът на Иванов.

Поканата от Ливърпул е истинско признание за нападателя на Левски след като хора от школата на тима обстойно са разгледали около 1000 визитки на млади момчета от целия свят и все пак са се спряли на младия българин.