OffNews.bg

Сидеров: Има доста концентрирана атака срещу номинирания за министър на транспорта

Наистина има доста концентрирана атака срещу номинирания за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Манолев.

Това коментира пред журналисти в парламента председателят на ПГ на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров след заявлението на Манолев, че се отказва от предложението да стане министър на транспорта заради координирани атаки срещу него, съобщи БТА.

ГЕРБ плащат данък "обществено мнение" или данък "опозиция", защото всичко това е организирано от кръгове, които са опозиция, и то тази по-прикритата, защото този удар идва от кръга "Капитал", коментира Сидеров.

На когото се сетим могат да му извадят отпреди 15-20 години неща, които така да се навържат, че този човек да изглежда лош, посочи той. Нито има време, нито ни е работа да видим кои фирми с кого са били свързани, коментира Сидеров и обясни, че обикновено се гледа кандидатът да има чисто съдебно минало и обвързаности с фирми сега. Ако няма конфликт на интереси, всичко друго би трябвало да бъде предмет на мемоари, добави той.

Сидеров посочи, че Манолев е от квотата на ГЕРБ и те трябва да посочат нов кандидат за транспортен министър, като по-внимателно се вгледат вече в биографията му. Той съобщи, че в понеделник предстои коалиционен съвет ГЕРБ - Обединени патриоти, на който очаква да бъде обсъдена новата кандидатура.