OffNews.bg

Рашидов: Никога Графа не е бил толкова хубав, протестът срещу ремонта е соросоиден

Никога "Граф Игнатиев" не е бил толкова хубав. Сега има кампания срещу г-жа Фандъкова, която е може би една от най-добрите кметици. Те са забравили, че нямаше детски градини, тя направи над 60. Те са забравили, че улиците ни бяха отвратителни, както и "Граф Игнатиев" беше една отвратителна улица, заяви пред bTV председателят на парламентарната комисия по култура и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Същите тези хора, от които, вече смятам - не те да спасяват София, а държавата да се спаси от тях. Те са едни като навлеци, хора, които нищо не са направили. Дърво не са посадили. Вчерашни хлапета. Аз съм бил в строителни войски, все пак съм построил Правец. Не само знам как се строи...Тази акция да спре, защото е срамна, твърди бившият министър на културата.

Тези момченца ходят всяка плочка да снимат. Вижте, аз като строя моята къща 10% от новото строителство ще да е фира и ще го оправя. Те още не са го построили. Ходят всяка плочка да снимат. Е, разбира се, от 5000 плочки една ще бъде дефектна. Ще я сменят, каза Рашидов.

Ръчкането на този скандал идва от един и същ адрес. Мене - не се спряха да снимат всяка плочка и стъкълце на Ларгото, същите тези хора. Адресът е доста соросоиден: тези, които създадоха модата на протеста и сега вече от платени те станаха мода - безплатни. Да сте видяли някой с мотика и кирка отвънка, с оръдието на труда? Хубави плакати, написани, организирани. Но вече стана безплатно. Просто хората обичат да са видими на екрана, телевизорът много блазни всички, всички искат да са в телевизора, твърди депутатът от ГЕРБ.