OffNews.bg

Петков: Ясната коалиция, която ще направим, е с българския народ

Днес ясната коалиция, която ще направим, е с българския народ.

Това заяви съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков, след като гласува в 133-о СОУ "А.С.Пушкин" в София. Петков беше заедно със съпругата си Линда Петкова.

"Изборът е много важен - връщане в годините на прохода или продължаване напред към просперираща България", каза още той.

Петков вяра, че всички българи ще предпочетат да продължат напред и се надява всеки един млад българин да избере България за свой дом.

Другият съпредседател на „Продължаваме промяната“ Асен Василев призова за масово гласуване, „независимо за кого“. Това е важно, защото от избора ни зависи дали ще се върнем към политиката на прехода, който вече 30 години държи хората бедни, или ще продължим към една нормална европейска политика и европейска България, където нашите общи данъци са полезни за всички ни като граждани, а не само за няколко фирми и няколко политици – каза Василев, цитиран от БТА.

След като упражни правото си на вот в Хасково, заяви, че е гласувал за променена България, в която да свърши преходът и „най-накрая да тръгнем напред и да станем нормална европейска държава“.