OffNews.bg

Ламбо: Всеки ден си говоря с Нинова - казвам й: ще плюят, ще плюят, пък ще мине

Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам я. Тя е юрист и знае проблемите на хората. Дано да бъде нашият кандидат. 

Това заяви Стефан Данаилов, който е на турне по Черноморието, по бТВ. Ламбо сподели, че не е бил на Бузлуджа с БСП, защото не може да се качи там. 

Виж какъв подлец е този Валери Симеонов. Всички тука сега гледаме неговата "Скат", не предават нашата партийна телевизия. Така, понеже не мога да отида горе, защото ме боли, не гледах събитието, само репортажи. Но много добре мина. Корнелия интелигентно говори, не се помпа", коментира Данаилов. 

Непрекъснато говоря с това момиче, каза още за лидера на БСП Корнелия Нинова Данаилов. Казах ѝ, че това е най-голямата глупост(да подаде оставка след евроизборите), жалко за нейния труд. Знам колко мъки и притеснения ѝ е коствало това. Разбирам моралните ѝ скрупули, но ще плюят, ще плюят - и ще мине, смята Ламбо. 

Черноморието ни е абсолютно прекрасно - това е така, откакто се помня, каза Данаилов. Според него сме много жестоки към това, което имаме. Като има бетон до морето дай да го оплюем и да отидем в Гърция, коментира още Ламбо.