OffNews.bg

ДПС: Борисов знае кой го е снимал в ложето. Ако не разкрият автора на компромата, премиерът ще е унизен

За нас компроматната война е най-лошото нещо, което може да се случи в една държава, заяви пред bTV депутатът от ДПС Рамадан Аталай. 

Той е на мнение, че от такива компроматни войни най-много е страдало Движението за права и свободи:

"Защото компроматите и униженията към нашия лидер и към ДПС винаги са били на първа линия. И сега, когато се случва на ГЕРБ или на премиера на тази държава, ние не злорадстваме."

Оттук нататък работа на премиера и на службите е да открият кой е участвал, кой е човекът, който е изфабрикувал. Или пък, ако не го е изфабрикувал - защо и по каква причина той е там и е снимал премиера на държавата ни в неговото ложе. Не може и не бива, който и да е, да му се влиза в спалнята и да му се изкарват от там снимки, категоричен е Аталай. 

Ако не бъде посочен човекът или организацията, или който и да е, ако не го намерим, унижението на премиера ще бъде много лошо, коментира депутатът от ДПС.

Аз мисля, че включително и премиерът вече знае кой е и по какъв начин е станало всичко това. Борисов би трябвало да помогне на службите, каза Рамадан Аталай. 

Ако не повярваме, след като институциите са ни посочили кой е, какво е, как е, това означава, че е много сериозна кризата на доверието към управляващите. И обществото е в друга фаза на развитие. Недоверието поражда отслабване на енергията за подкрепа на управляващите, предупреди депутатът от ДПС.