OffNews.bg

Дълги години аз работя за партията, сега партията трябва да поработи за мене

Машинното гласуване на 11 юли е репетиция. Репетиция за голямата манипулация, която ни готвят за президентските избори есента. За какво иначе активист на ДБ ще получи ключовете за машините? И дали този човек заедно с работещите към ЦИК граждани на Венецуела, Коста Рика и Панама са пипали софтуера? Вчера зададохме тези въпроси и настъпи гузно радиомъчание. Всички съмнения обаче могат да отпаднат на секундата, ако ЦИК реши да се броят контролните разписки. Ако не – значи се пече подмяна на вота!“. Това заяви в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Те се гласят да откраднат тези избори. Мадуро е пример за Радев. Единствен той го защити, когато ние го осъдихме за жертвите там и милионите, които напуснаха страната", каза трижди премиерът.

Според Борисов от страна на финансовия министър Асен Василев идвали противоречиви сигнали.

„Когато Радев си е в България – бюджетът е продънен и буферите са изчерпани. Отива Радев в Брюксел, махат се от врата на това младо момче – открих 1,5 млрд. лв. за допълнителни разходи… Къде ги откри? Ние сме ги събрали от битката с корупцията и контрабандата тези пари“, обясни на плевенските герберски активисти бившият министър-председател.

Според него ГЕРБ е "яка партия", която е дошла при Тройната коалиция, "а те не бяха по безобидни от ортаците на Радев". 

"Дълги години аз работя за партията, сега партията трябва да поработи за мене", заяви лидерът на бившата управляваща партия.